BURSA 2. BÖLGE MİLLET VEKİLİ ADAYI AV. AYDAN AYHAN'DAN 1 MAYIS MESAJI

TAKİP ET

Değerli Hemşehrilerim, Bugün, tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel gün, işçi sınıfının haklarının ve emeklerinin değerinin vurgulandığı bir gün olarak önemlidir.

Değerli Hemşehrilerim,

Bugün, tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel gün, işçi sınıfının haklarının ve emeklerinin değerinin vurgulandığı bir gün olarak önemlidir.

Bizler, çalışanların özverili çalışmaları sayesinde ülkemizin gelişmesinde önemli bir rol oynayan insanlarız. Sizlerin fedakarlıkları sayesinde, ülkemizde büyük işler başarıyoruz ve başarımızın devamı için çalışmalarımıza devam etmeliyiz.

Ben, seçildiğim takdirde, çalışanların haklarını korumak ve iyileştirmek için gerekli yasal düzenlemelerin yapılması için mücadele edeceğim. Ayrıca, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınması için de çaba göstereceğim.

Bugün, ülkemizin dört bir yanında kutlanacak olan 1 Mayıs mitingleri, çalışanların taleplerinin dile getirileceği önemli bir platformdur. Bu mitinglere katılarak, taleplerimizi birlikte dile getirebilir, daha adil ve eşitlikçi bir dünya için mücadele edebiliriz.

Tüm çalışanların, işçi sınıfının ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlarken, sizlere de sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gelecek diliyorum.

Saygılarımla,

Av. Aydan AYHAN

1 mayıs hangi burç 1 mayıs resmi tatil mi 1 mayıs almanyada tatil mi 1 mayıs işçi bayramı 1 mayıs hava durumu Av.Aydan AYHAN 14 Mayıs