Bursa Büyükşehir Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi'ne Hizmet Binası Açtı

TAKİP ET

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi İlçesi'nin kırsal Güneybudaklar Mahallesi'nde hizmete sunulan yeni bina için bir tören düzenledi.

Bursa'nın geleceğini daha sağlıklı bir şekilde şekillendirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, ulaşım, altyapı, çevre, ve tarihi miras gibi birçok alanda önemli yatırımlar gerçekleştiriyor. Aynı zamanda kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar için de sosyal yaşamı zenginleştirmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, Osmangazi İlçesi'nde bulunan Güneybudaklar Mahallesi'ne, mahalle sakinlerinin düğünler, köy hayır etkinlikleri, toplantılar gibi farklı etkinliklerde kullanabileceği bir hizmet binası inşa edildi. Hizmet binasının açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve Mustafa Yavuz'un da katıldığı bir törenle gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada Bursa'nın Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğunu, ancak hızlı gelişme süreçlerinin zorlukları da beraberinde getirdiğini ifade etti. Aktaş, köyden kente ve farklı illerden gelen göçlerin ihtiyaçları değiştirdiğini belirterek, "Muhtarlarımızdan aldığımız bilgilere dayanarak her köşeye hizmet götürmeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızı sürdürürken zorluklar yaşadık, ancak asla mazeret üretmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Bursa Milletvekili Refik Özen ise hükümetin, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin, ihtiyaçlar nerede ise oraya hizmet götürdüğünü vurguladı.

Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, Güneybudaklar'a kazandırılan hizmet binası için Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Ali Öztürk de hizmet binasının yanı sıra cami, istinat duvarları, altyapı, köy içi yolları ve arazi yollarının yapımı konusunda Büyükşehir Belediyesi'nden önemli destek aldıklarını belirterek, Başkan Aktaş'a teşekkür etti.

Muhtar Ali Öztürk ve zanaatkar Nazif Oruç, Başkan Aktaş'a günün anısına el oyması Kur'an rahlesi hediye etti.

Açılışın ardından köy hayrına katılan Başkan Aktaş ve diğer protokol üyeleri, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

bursa büyükşehir belediyesi bursa büyük şehir hastanesi bursa büyükşehir belediyesi burs bursa büyükşehir belediye başkanı bursa büyükşehir belediyesi iletişim Osmangazi Güneybudaklar