GEMLİK DEVA PARTİSİNDE İSTİFA DEPREMİ

TAKİP ET

Kurulduğu günden bugüne devamlı şekilde gündem de kalmayı başaran Deva Partisi, kurulduğu dönemde mevcut hükümetin EKONOMI BAKANLIĞINI üstlenmiş ve hükümetin en başarılı Ekonomik Dönemini yaşatmıştı. Parti içi yaşanan sorunlar nedeniyle hükümetten istifasını vermiş ve akabinde kendine yeni bir parti kurarak ( DEVA PARTİSİ ) siyaset hayatına devam etti.

Kurulduğu günden bugüne devamlı şekilde gündem de kalmayı başaran Deva Partisi, kurulduğu dönemde mevcut hükümetin EKONOMI BAKANLIĞINI üstlenmiş ve hükümetin en başarılı Ekonomik Dönemini yaşatmıştı. Parti içi yaşanan sorunlar nedeniyle hükümetten istifasını vermiş ve akabinde kendine yeni bir parti kurarak ( DEVA PARTİSİ ) siyaset hayatına devam etti. Mevcut hükümetin Ekonomik Krizler de zayıf kalıp enflasyona yenilmesini politika edinip buradan propagandasını devam ettiren DEVA PARTİSİ, oldukça ilgi görmüş kısa zamanda teşkilatlanmasını tamamlamıştı. Teşkilatmanın ardından TEK BAŞINA devam edeceğini duyuran Deva Partisi Lideri BABACAN, Millet İttifakına üye olmasıyla ilk artçı şoku yaşamıştı.  Bu şok dalgası ile kırılma yaşayan Devam Partisi ardından MİLLET İTTİFAKININ Ortak söylemi olan DEMİRTAŞ ve KAVALA'ya özgürlük söylemine ortak olup bu politikayı da tabanı ile paylaşmıştı. Parti içinde ki muhafazakar ve milliyetçi kesimin bunu kabul etmediği ve ardından ikinci bir istifa artçı şoku yaşamıştı...

Cumhurbaşkanı adaylığı sürecinde Aday olamadığı ve istediği adayın da kabul edilmediğini fark eden Parti'nin tabanı oldukça rahatsız olmuş, lakin Babacan KILIÇDAROĞLU'na bağlılığını tekrarlayarak adayının Kılıçdaroğlu olduğunu ifade etmiştir.
Bu parti tabanında kaynama noktasına ulaştıran etkenlerden en önemlisiydi...

Son olarak ise, içinde bulunduğu Millet ittifakının HDP ile açık görüşme yapması ise hali hazırda kaynayan parti tabanında taşma noktasına ulaştırdı. Bu taşmanın da etkisini bugün Gemlik Deva Partisi Teşkilatında gördük.

Gemlik Deva Partisi Teşkilatı yönetiminden HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI TARIK ERDEM Partisinde ki görevinden istifa ederek, Parti üyeliğinde de istifasını verdi. Beraberinde ki ekip arkadaşları ile birlikte toplam da 150 / 200 kişilik bir büyük grup istifa etti.

Tarık Erdem bugün kendi Sosyal Medyasında istifasını ve gerekçesini kamuoyuyla paylaşacağını bildirdi.

Zübeyir Bayrakdar

Gemlik istifa DEVA PARTİSİ BABACAN MİLLET İTTİFAKI DEMİRTAŞ KAVALA