Kocasının ölümünden sonra çocuklar için yas kitabı yazan kadın, Kocasını Öldürdü

TAKİP ET

ABD'nin Utah eyaletinde yaşayan Kouri Richins, üç çocuk annesi bir kadındı. Kocası Eric Richins, geçtiğimiz yıl Mart ayında öldü ve eşi  Kouri polisi arayarak eşini ölü bulduğunu bildirdi. Otopsi sonucunda ölüm sebebinin Eric'in aşırı dozda fentanil olduğu tespit edildi.

ABD’nin Utah eyaletinde yaşayan Kouri Richins, üç çocuk annesi bir kadındı. Kocası Eric Richins, geçtiğimiz yıl Mart ayında öldü ve eşi  Kouri polisi arayarak eşini ölü bulduğunu bildirdi. Otopsi sonucunda ölüm sebebinin Eric'in aşırı dozda fentanil olduğu tespit edildi.

Savcılığın Mahkeme sunduğu  belgelere göre, Kouri Richins, daha önce uyuşturucu suçlarından tutuklanmış biriyle mesajlaşıp ağrı kesici haplar istedi ve daha sonra daha güçlü bir ağrı kesici olan fentanil istedi.

Savcılık iddianamesine göre, Kouri Richins'in eşini  planlı bir şekilde  zehirleyerek öldürdüğüne inanıyor. İddianamede, Eric'in bir arkadaşına eşinin onu zehirlemeye çalıştığını söylediği yer alıyor.

Olayı ilginç kılan kısım ise  Cinayet Öncesinde çocuklar için bir yasla başa çıkma kitabı yazan Kouri Richins, "Are You With Me? - Benimle misin?" adlı resimli kitabıyla çocukların sevdikleri birinin ölümüyle başa çıkmalarına yardımcı olması için bir kitap yazmış ve Kitabını, "müthiş bir eş ve harika bir baba" olarak tanımladığı eşi Eric'e ithaf etmişti.

 

Fentanil Nedir ?

 

Fentanil, yüksek derecede bağımlılık yapabilen bir opioid ağrı kesici ilaçtır. Bu ilaç, cerrahi işlemler sırasında veya şiddetli kronik ağrı tedavisi için kullanılabilir. Aynı zamanda, opioidlere bağımlılık tedavisi sırasında da kullanılabilir. Fentanil, morfine benzer bir yapıya sahiptir ancak morfinden daha güçlü bir ağrı kesici etkiye sahiptir. Fentanil, dünyada yasa dışı olarak da kullanılmaktadır ve özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde son yıllarda artan sayıda aşırı dozda ölüme neden olmaktadır.

 

 

fentanil fentanil yan etkileri fentanil zehirlenmesi fentanil içeren ilaçlar fentanil bant Optoid OptoidSalgını ABD UTAH