Muharrem İnce Cumhur Başkanlığı Adaylığından Çekildi

TAKİP ET

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, seçimlerden üç gün önce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, seçimlerden üç gün önce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi.

İnce, partisinin genel merkezi önünde bir basın toplantısı düzenleyerek, "Son 45 günde, 45 yılda görmediğim şeyleri gördüm. Sahte fişler, var olmayan akrabalar, sahte fotoğraflar... FETÖ üyeleri, İsrailli bir pornografik siteye ait görüntüleri alıp benim başımı kesip yapıştırıyorlar. Muhalefet gibi görünmek isteyen bazı insanlar da bunları paylaşıyorlar." dedi.

İnce, "Böyle videolarım veya ses kayıtlarım yok. Bu gizlilikle ilgili bir şey değil, iftira. Türkiye Cumhuriyeti, benim itibarımı korumakta başarısız oldu." şeklinde devam etti.

Ayrıca son 45 gündür FETÖ üyeleri ve PKK militanlarının, her gün yalan suçlamalarla kendisine saldırdığını belirtti. Türkiye'nin geleceği için Memleket Partisi'nin parlamentoda olması gerektiğinin önemini vurgulayan İnce, "HDP, Saadet'in 77 üyesi, Gelecek ve DEVA'nın CHP listesindekiler, AKP... Atatürkçüler parlamentoda azınlıkta kalacaklar. Memleket Partisi, Türkiye'nin sigorta poliçesidir. Ne kadar saldırırsa saldırsınlar, sahte videolar veya fişler yaparlarsa yapsınlar, her evin Memleket Partisi'ne oy vermesini istiyorum." diye ekledi.

Saray'dan para aldığı iddialarına yanıt veren İnce, "Bu iftiralar, sahte videolar ve fişlerden korkmuyorum. 45 gündür direniyorum. Ülkem için adaylığımdan çekiliyorum." dedi.

Üçüncü bir seçenek sunmaya çalıştığını belirterek Türkiye'ye "Hükümet değil, halk değil, Memleket yolu tek çaredir." dedi. "Bir kanal açmaya çalıştık. Başarısız olduk. Bahaneler olmamalı. Aksi halde seçimleri kaybederlerse bizi suçlayacaklar. Cumhurbaşkanlığı adaylığımdan çekiliyor ve her evin Memleket Partisi'ne oy vermesini istiyorum." şeklinde konuştu.

Dün bir sosyal medya hesabının Muharrem İnce'ye ait olduğunu iddia ederek bazı görüntüler paylaştığı belirtildi. Bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sözde İnce'nin cinsel ilişki sırasında çekilmiş olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili soruşturma başlattı.

muharrem ince muharrem ince partisi muharrem ince nereli muharrem ince kimdir muharrem ince twitter Seçim 14 Mayıs 14 Mayıs Seçimleri Seçim Sonuçları Bursa Seçim Sonuçları